Bemutatkozás

Társaságunk, a PATCO 95 Bt. több, mint 20 éve áll az építőipar szolgálatában tervezési és szakértési, ill. speciális kivitelezési tevékenységével. A 100%-os magyar tulajdonban lévő céget 2017-ben a szülőktől az új generáció veszi át, mely igazi felfrissülést hoz a társaság életében. Egy Magyarországon egyedülálló új, ipari és lakossági felhasználású terméket mutatunk be: a multi-BLOKK vasalat nélküli, előregyártott betonelemcsaládot.

multi-BLOKK nagyméretű, előregyártott beton elemek rugalmas kivitelezési megoldást biztosítanak, „legoszerűen” építhetők belőle támfalak, partfalak, árvízvédelmi, mederstabilizációs és vízépítési műtárgyak, kerítések, ömlesztett anyagtárolók határoló- és válaszfalai, valamint csarnokok körítőfalainak is ideálisan felhasználható. Így az általános építőipar, víz- és útépítés, hulladékkezelés és újrafeldolgozás, speciális műtárgy építés vagy akár a mezőgazdasági ágazatban is alkalmazhatóak az egymásra illeszthető beton blokkok.

A termékcsalád felhasználási lehetősége széleskörű, a gazdag termékválaszték rugalmas műszaki és esztétikai kialakítást biztosít. A beton blokkok alkotta rendszer környezettudatos fejlesztés eredménye, hiszen az elemek újra hasznosíthatók, az elemekből készült létesítmények bármikor megváltoztathatók, átalakíthatók vagy bővíthetők, így állandó és ideiglenes szerkezetek kialakítására is alkalmas. Az előregyártott elemekből készült létesítmények szükség szerint visszabonthatók és más funkcióban újjáépíthetők.

Habarcs, zsaluzás és felületi utókezelés nélkül, azonnali terhelhetőséggel lehetővé teszi a hatékony és gyors kivitelezést. Megfelelő választás mindenféle szerkezet kialakítására, legyen az támfal, adalékanyag tároló, szemestermény tároló, kerítés, beton tűzfal, ipari épületek, felszíni vízrendezés, vagy akár kikötői partfal.